Kinderdagverblijf Woudrijk (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Woudrijk (Kind & Co) is een Kinderdagopvang gelegen aan Tirionlaan 1 in Utrecht.

Kinderdagverblijf Woudrijk is gevestigd in de wijk Papendorp in Utrecht en biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. De groepsruimtes hebben een rustige uitstraling en er is veel ontwikkelingsgericht speelmateriaal aanwezig. De pedagogisch medewerkers bieden een veilige omgeving waarin de kinderen begeleid worden in hun ontwikkeling. Er wordt gewerkt met de methode Uk & Puk, die de taalontwikkeling en andere ontwikkelingsgebieden stimuleert. Het kinderdagverblijf heeft ook een eigen buitenspeelplaats en biedt regelmatig workshops aan. Daarnaast is er een plan om een Engelstalige groep te openen voor kinderen die thuis ook met de Engelse taal worden opgevoed. Het kinderdagverblijf biedt de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen op de locatie en heeft een oudercommissie waar ouders kunnen meedenken en praten.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Woudrijk (Kind & Co) in Utrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Utrecht? Bij Kinderdagverblijf Woudrijk (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Woudrijk (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Woudrijk (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Tirionlaan 1 in Utrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Utrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Woudrijk (Kind & Co) in Utrecht

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Woudrijk (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Woudrijk (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Woudrijk (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Woudrijk (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Woudrijk (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook