Kinderdagverblijf De Droomengeltjes

Kinderdagverblijf De Droomengeltjes is een Kinderopvang gelegen aan Lepelaarsingel 15 in Rotterdam.

Bij Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes kunt u terecht voor een warme, veilige en uitdagende omgeving voor uw kind(eren). Op de website kunt u meer lezen over de werkwijze en mogelijkheden van het kinderdagverblijf en de BSO. Als u het kinderdagverblijf en/of de BSO wilt bezoeken, kunt u een afspraak maken voor een rondleiding. Inschrijven en contact opnemen is ook mogelijk via de website. Daarnaast is er een nieuwsbrief beschikbaar, waarvan de laatste edities in november 2020 en april 2021 zijn verschenen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Droomengeltjes in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij Kinderdagverblijf De Droomengeltjes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Droomengeltjes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Droomengeltjes is een Kinderopvang gelegen aan Lepelaarsingel 15 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Droomengeltjes in Rotterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Droomengeltjes te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Droomengeltjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Droomengeltjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Droomengeltjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Droomengeltjes

Bezoekers bekeken ook