Maaike's Opvang

Maaike's Opvang is een Kinderopvang gelegen aan Archipel 35 20 in Lelystad.

Maaike's Opvang is een kinderopvang die een huiselijke sfeer biedt. Maaike van den Haspel-Fennema is al 10 jaar gastouder en doet haar werk met veel plezier. Op dit moment is de opvang vol, maar vanaf december 2023 en januari 2024 komen er plekjes vrij op maandag, donderdag en vrijdag. Op dinsdag en woensdag werkt Maaike op een andere locatie. Ouders zijn erg tevreden en prijzen Maaike voor haar gedrevenheid en hart voor kinderen. Kinderen gaan met plezier naar Maaike's opvang en genieten van leuke activiteiten en veel aandacht. Het is een fijne plek waar ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten.

Meer informatie over Maaike's Opvang in Lelystad

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Lelystad? Bij Maaike's Opvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Maaike's Opvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Maaike's Opvang is een Kinderopvang gelegen aan Archipel 35 20 in Lelystad. Ideaal dus als je in de omgeving van Lelystad je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Maaike's Opvang in Lelystad

Wil je weten wat Maaike's Opvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Maaike's Opvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maaike's Opvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maaike's Opvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Maaike’s Opvang

Bezoekers bekeken ook