RivaKids Kinderdagverblijf en BSO Ingen

RivaKids Kinderdagverblijf en BSO Ingen is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Hoftijzerplein 6 in Ingen.

RivaKids biedt liefdevolle en veilige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Ze hebben verschillende opvangmogelijkheden, zoals dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar, buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar, en gastouderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Bij RivaKids krijgt elk kind de ruimte om zich te ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. Ze delen ook nieuws en tips, zoals hoe je een lange autorit met kinderen kunt overleven en wat je kunt doen als je kind liegt. Daarnaast vieren ze Modderdag op 29 juni, omdat buitenspelen goed is voor kinderen. Je kunt contact met hen opnemen via het telefoonnummer op hun website.

Meer informatie over RivaKids Kinderdagverblijf en BSO Ingen in Ingen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Ingen? Bij RivaKids Kinderdagverblijf en BSO Ingen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij RivaKids Kinderdagverblijf en BSO Ingen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

RivaKids Kinderdagverblijf en BSO Ingen is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Hoftijzerplein 6 in Ingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Ingen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

RivaKids Kinderdagverblijf en BSO Ingen in Ingen

Wil je weten wat RivaKids Kinderdagverblijf en BSO Ingen te bieden heeft? Bekijk dan de website van RivaKids Kinderdagverblijf en BSO Ingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RivaKids Kinderdagverblijf en BSO Ingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RivaKids Kinderdagverblijf en BSO Ingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. RivaKids Kinderdagverblijf en BSO Ingen

Bezoekers bekeken ook