Kober bso Grensrakkers

Kober bso Grensrakkers is een Kinderopvang gelegen aan Diepstraat 4 in Wernhout.

Buitenschoolse opvang Grensrakkers bevindt zich in de St. Jozef school in Wernhout. De opvang maakt gebruik van verschillende ruimtes in de school, zoals het leerplein, de speelzaal, de buitenspeelplaats, de schoolbieb en het technieklokaal. Op woensdag kunnen kinderen terecht bij bso Kakelkeet in Zundert. De locatie heeft een grote buitenruimte en een vertrouwde en gemoedelijke sfeer. Interesse? Neem contact op met het serviceteam van Kober. De opvang houdt ouders dagelijks op de hoogte via de Ouderapp. Voor meer informatie over Kober en de verschillende opvangvormen kun je contact opnemen met Kober via telefoon of e-mail.

Meer informatie over Kober bso Grensrakkers in Wernhout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Wernhout? Bij Kober bso Grensrakkers kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober bso Grensrakkers geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober bso Grensrakkers is een Kinderopvang gelegen aan Diepstraat 4 in Wernhout. Ideaal dus als je in de omgeving van Wernhout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober bso Grensrakkers in Wernhout

Wil je weten wat Kober bso Grensrakkers te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober bso Grensrakkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober bso Grensrakkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober bso Grensrakkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober bso Grensrakkers

Bezoekers bekeken ook