Kibeo Hertenweg

Kibeo Hertenweg is een Kinderopvang gelegen aan Hertenweg 2 in Nieuwdorp.

Kibeo Hertenweg Nieuwdorp biedt peuter- en schoolkinderen een fijne en vertrouwde omgeving voor kinderopvang. Er is een nauwe samenwerking met CBS De Regenboog, waardoor er een doorgaande lijn is van Kibeo naar de basisschool. Bij Kibeo kunnen peuters spelenderwijs leren en zich ontwikkelen op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociale-emotionele vaardigheden. Op de buitenschoolse opvang (BSO) krijgen schoolkinderen de ruimte om hun talenten te ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. Er is veel vraag naar deze vestiging, dus wacht niet te lang met inschrijven. Er worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst op sociale media om een kijkje te geven in de activiteiten die plaatsvinden bij Kibeo.

Meer informatie over Kibeo Hertenweg in Nieuwdorp

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nieuwdorp? Bij Kibeo Hertenweg kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Hertenweg geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Hertenweg is een Kinderopvang gelegen aan Hertenweg 2 in Nieuwdorp. Ideaal dus als je in de omgeving van Nieuwdorp je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Hertenweg in Nieuwdorp

Wil je weten wat Kibeo Hertenweg te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Hertenweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Hertenweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Hertenweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Hertenweg

Bezoekers bekeken ook