Kober kinderopvang ZieZo

Kober kinderopvang ZieZo is een Kinderopvang gelegen aan Het Zand 4 in Roosendaal.

Buitenschoolse opvang Ziezo in Roosendaal biedt kinderen de mogelijkheid om zelf te kiezen wat ze willen doen en waar ze interesse in hebben. De groep is eigentijds ingericht met verschillende hoeken, zoals een podium voor toneelstukken en dansvoorstellingen, een aquarium dat de kinderen zelf bijhouden, en een schoolplein grenzend aan de school waar ze kunnen spelen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om naar de nabijgelegen Rucphense bossen te gaan. Op Ziezo wordt de zelfstandigheid van kinderen gestimuleerd en leren ze steeds meer eigen keuzes te maken. Er is een grote buitenspeelruimte en de locatie is dicht bij het bos en de school. Ouders worden dagelijks op de hoogte gehouden via de Ouderapp. Voor meer informatie kunnen ouders contact opnemen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober kinderopvang ZieZo in Roosendaal

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Roosendaal? Bij Kober kinderopvang ZieZo kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang ZieZo geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang ZieZo is een Kinderopvang gelegen aan Het Zand 4 in Roosendaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Roosendaal je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang ZieZo in Roosendaal

Wil je weten wat Kober kinderopvang ZieZo te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang ZieZo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang ZieZo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang ZieZo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang ZieZo

Bezoekers bekeken ook