Kinderdagverblijf Pino B.V.

Kinderdagverblijf Pino B.V. is een Kleuterschool gelegen aan Baarsweg 1 in Almere.

Topkids Kinderopvang Almere Waterwijk heeft de vestigingen van Kindcentrum Pino in Almere overgenomen. Deze kleinschalige kinderopvang in Almere Waterwijk biedt dagopvang voor verschillende leeftijdsgroepen, waaronder baby's, dreumesen en peuters. Daarnaast is er ook een peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar, waarbij de focus ligt op de ontwikkeling en voorbereiding op de basisschool. Voor kinderen van 4 tot 6 jaar is er de Buitenschoolse opvang (BSO) Campus Junior, en voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er de BSO Campus. Bij beide BSO's worden verschillende activiteiten en uitstapjes aangeboden, passend bij de leeftijd van de kinderen. Topkids Kinderopvang Almere Waterwijk heeft een vast team van gediplomeerde pedagogisch medewerkers en biedt themagerichte activiteiten aan die gericht zijn op de ontwikkeling van de kinderen. De opvanglocaties zijn vijf dagen per week geopend en bieden verschillende opvangmogelijkheden. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Topkids Kinderopvang Almere Waterwijk.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Pino B.V. in Almere

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Almere? Bij Kinderdagverblijf Pino B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Pino B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Pino B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Baarsweg 1 in Almere. Ideaal dus als je in de omgeving van Almere je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Pino B.V. in Almere

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Pino B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Pino B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Pino B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Pino B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Pino B.V.

Bezoekers bekeken ook