Kindercentrum De Stoel - KDV&BSO

Kindercentrum De Stoel - KDV&BSO is een Kinderopvang gelegen aan Alsemlaan 1 in Amstelveen.

De tekst beschrijft verschillende kinderopvanglocaties in Amstelveen, waaronder KDV 't Stoeltje en KDV ZonneStoeltje. Het pedagogisch handelen van deze kinderopvanglocaties is gebaseerd op de methode van Thomas Gordon, waarbij er gecommuniceerd wordt met wederzijds respect. Het pedagogisch doel is gebaseerd op de vier pedagogisch basisdoelen van Marianne Riksen-Walraven. Daarnaast bieden ze VVE-programma's aan voor peuters met een VVE-indicatie. Kindercentrum De Stoel biedt verschillende soorten gekwalificeerde opvang in de wijken Bankras, Groenelaan en Westwijk in Amstelveen. Het kindercentrum is opgericht in 1999 en wordt beheerd door Jantine en Peter Stoelman. De contactgegevens van Kindercentrum De Stoel zijn ook vermeld.

Meer informatie over Kindercentrum De Stoel - KDV&BSO in Amstelveen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amstelveen? Bij Kindercentrum De Stoel - KDV&BSO kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindercentrum De Stoel - KDV&BSO geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindercentrum De Stoel - KDV&BSO is een Kinderopvang gelegen aan Alsemlaan 1 in Amstelveen. Ideaal dus als je in de omgeving van Amstelveen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindercentrum De Stoel - KDV&BSO in Amstelveen

Wil je weten wat Kindercentrum De Stoel - KDV&BSO te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindercentrum De Stoel - KDV&BSO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum De Stoel - KDV&BSO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum De Stoel - KDV&BSO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindercentrum De Stoel – KDV&BSO

Bezoekers bekeken ook