Peutergroep en BSO Koraal (KOW)

Peutergroep en BSO Koraal (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Grote Markt 1 in Vlissingen.

Koraal is een gezellige locatie in de binnenstad van Vlissingen, naast de Ichtusschool en Frans Naereboutschool. Het biedt zowel peuteropvang als buitenschoolse opvang. De peutergroep heeft een ruim en sfeervol lokaal met verschillende speelhoeken en leuke activiteiten zoals proefspelletjes. De tussendeuren geven toegang tot beide basisscholen, waardoor de overgang naar groep 1 makkelijker wordt. Buiten is er een eigen speelplaats op het schoolplein met onder andere een schommel en glijbaan. Op de BSO worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals het maken van sieraden en het pimpen van T-shirts. Daarnaast zijn er ook uitstapjes naar de bibliotheek, het winkelcentrum en de boulevard mogelijk. Voor meer informatie en rondleidingen kan er contact worden opgenomen met Joyce Groen, de vestigingsmanager.

Meer informatie over Peutergroep en BSO Koraal (KOW) in Vlissingen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vlissingen? Bij Peutergroep en BSO Koraal (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peutergroep en BSO Koraal (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peutergroep en BSO Koraal (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Grote Markt 1 in Vlissingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vlissingen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peutergroep en BSO Koraal (KOW) in Vlissingen

Wil je weten wat Peutergroep en BSO Koraal (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peutergroep en BSO Koraal (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peutergroep en BSO Koraal (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peutergroep en BSO Koraal (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peutergroep en BSO Koraal (KOW)

Bezoekers bekeken ook