Buitenschoolse Opvang De Speelboom IJlst

Buitenschoolse Opvang De Speelboom IJlst is een Kinderopvang gelegen aan Wilhelminastraat 3 in IJlst.

BSO De Speelboom in IJlst biedt kleinschalige naschoolse opvang in een huiselijke omgeving. Kinderen hebben de vrijheid om zelf te kiezen wat ze willen doen. Er is een activiteitenprogramma beschikbaar, maar deelname is optioneel. De opvanglocatie heeft een huiselijke sfeer en er wordt gebruik gemaakt van Klasbord, zodat ouders kunnen zien wat er in de groep gebeurt. De VSO is beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 7:15 tot 8:30, en de BSO op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14:00 tot 18:00. Kinderen kunnen zowel binnen als buiten spelen en hebben toegang tot knutselmateriaal. Geïnteresseerden kunnen langskomen of zich inschrijven voor deze opvanglocatie.

Meer informatie over Buitenschoolse Opvang De Speelboom IJlst in IJlst

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van IJlst? Bij Buitenschoolse Opvang De Speelboom IJlst kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Buitenschoolse Opvang De Speelboom IJlst geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Buitenschoolse Opvang De Speelboom IJlst is een Kinderopvang gelegen aan Wilhelminastraat 3 in IJlst. Ideaal dus als je in de omgeving van IJlst je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Buitenschoolse Opvang De Speelboom IJlst in IJlst

Wil je weten wat Buitenschoolse Opvang De Speelboom IJlst te bieden heeft? Bekijk dan de website van Buitenschoolse Opvang De Speelboom IJlst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buitenschoolse Opvang De Speelboom IJlst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buitenschoolse Opvang De Speelboom IJlst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Buitenschoolse Opvang De Speelboom IJlst

Bezoekers bekeken ook