Kinderopvang Vrolijk

Kinderopvang Vrolijk is een Kleuterschool gelegen aan Aykema Burchtstraat 16 in Grijpskerk.

Kinderopvang Vrolijk is een organisatie die kwalitatieve en professionele opvang biedt aan kinderen van 0/4 jaar, 2/4 jaar en 4/12 jaar. Ze zijn ook een gezonde kinderopvang en streven ernaar om kinderen actief te laten bewegen. Ze hebben samengewerkt met het project 'De School in Beweging' om dit te realiseren. Daarnaast organiseren ze dagelijks activiteiten zoals zingen, lezen, spelletjes spelen, knutselen en tekenen. Recentelijk hebben de bso-kinderen braakballen gepluisd, wat ze erg spannend en interessant vonden. Kinderopvang Vrolijk heeft verschillende locaties in Grijpskerk.

Meer informatie over Kinderopvang Vrolijk in Grijpskerk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Grijpskerk? Bij Kinderopvang Vrolijk kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Vrolijk geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Vrolijk is een Kinderopvang gelegen aan Aykema Burchtstraat 16 in Grijpskerk. Ideaal dus als je in de omgeving van Grijpskerk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Vrolijk in Grijpskerk

Wil je weten wat Kinderopvang Vrolijk te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Vrolijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Vrolijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Vrolijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Vrolijk

Bezoekers bekeken ook