Kinderdagverblijf Bonte Koets (KOW)

Kinderdagverblijf Bonte Koets (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Sportlaan 112 in Middelburg.

Bonte Koets is een kinderdagverblijf in Middelburg, gevestigd in woonzorgcomplex Hof van Buren. Het kinderdagverblijf heeft grote en lichte ruimtes waar kinderen kunnen spelen en klimmen, en er is ook een babyhoek voor de allerkleinsten. Het kinderdagverblijf werkt met thema's, waarvan het thema 'Regen' favoriet is vanwege de mogelijkheid om in grote plassen te stampen. Er worden ook uitstapjes georganiseerd naar bijvoorbeeld het Molenwaterpark. In de grote tuin kunnen kinderen spelen met zand en water, fietsen over een fietsparcours en groentes kweken in de moestuin. Er is ook de mogelijkheid om een rondleiding aan te vragen om een indruk te krijgen van het kinderdagverblijf. Praktische informatie zoals contactgegevens, openingstijden en social media kan worden gevonden op de website. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Sportlaan in Middelburg en de vestigingsmanager is Lineke Esser-Minderhoud.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Bonte Koets (KOW) in Middelburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Middelburg? Bij Kinderdagverblijf Bonte Koets (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Bonte Koets (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Bonte Koets (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Sportlaan 112 in Middelburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Middelburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Bonte Koets (KOW) in Middelburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Bonte Koets (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Bonte Koets (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Bonte Koets (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Bonte Koets (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Bonte Koets (KOW)

Bezoekers bekeken ook