Zo Kinderopvang aan de Westgroeneweg

Zo Kinderopvang aan de Westgroeneweg is een Kinderopvang gelegen aan Westgroeneweg 43 in Dinteloord.

Zo aan de Westgroeneweg is een dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in Dinteloord. De vestiging heeft drie horizontale groepen: een babygroep, een dreumesgroep en een peutergroep. Op de babygroep wordt veel aandacht besteed aan rust en regelmaat, terwijl de dreumesgroep meer uitdaging biedt en de kinderen voorbereidt op de peutergroep. Op de peutergroep worden de kinderen spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Buiten spelen is ook belangrijk, zowel in de eigen buitenspeelruimte als tijdens wandelingen in de buurt. Voor meer informatie of een rondleiding kan contact worden opgenomen met de vestigingsmanager.

Meer informatie over Zo Kinderopvang aan de Westgroeneweg in Dinteloord

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dinteloord? Bij Zo Kinderopvang aan de Westgroeneweg kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Zo Kinderopvang aan de Westgroeneweg geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Zo Kinderopvang aan de Westgroeneweg is een Kinderopvang gelegen aan Westgroeneweg 43 in Dinteloord. Ideaal dus als je in de omgeving van Dinteloord je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Zo Kinderopvang aan de Westgroeneweg in Dinteloord

Wil je weten wat Zo Kinderopvang aan de Westgroeneweg te bieden heeft? Bekijk dan de website van Zo Kinderopvang aan de Westgroeneweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zo Kinderopvang aan de Westgroeneweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zo Kinderopvang aan de Westgroeneweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Zo Kinderopvang aan de Westgroeneweg

Bezoekers bekeken ook