Locatie Grote Haas

Locatie Grote Haas is een Kleuterschool gelegen aan Vredehoflaan 370 in Vlissingen.

Bij KDV Grote Haas is er één groep voor kinderen van 0-4 jaar met maximaal 16 kinderen. De locatie bevindt zich in Ter Reede, een werklocatie voor ouderen. De kinderen en ouderen hebben regelmatig contact en doen samen activiteiten. Vanuit deze locatie kunnen ze ook makkelijk wandelingen maken naar bijvoorbeeld het bos of de boulevard. Het is mogelijk om uw kind in te schrijven via de website. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.00 uur, met verlengde opvang op bepaalde locaties.

Meer informatie over Locatie Grote Haas in Vlissingen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vlissingen? Bij Locatie Grote Haas kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Locatie Grote Haas geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Locatie Grote Haas is een Kinderopvang gelegen aan Vredehoflaan 370 in Vlissingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vlissingen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Locatie Grote Haas in Vlissingen

Wil je weten wat Locatie Grote Haas te bieden heeft? Bekijk dan de website van Locatie Grote Haas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Locatie Grote Haas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Locatie Grote Haas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Locatie Grote Haas

Bezoekers bekeken ook