Villa Yip Kinderdagverblijf

Villa Yip Kinderdagverblijf is een Kleuterschool gelegen aan Kapelstraat-Noord 148 in Veldhoven.

Villa Yip Kinderdagverblijf is een eigentijdse kinderopvangorganisatie in Veldhoven. Ze bieden betekenisvolle kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze zetten in op een positieve benadering van kinderen en nodigen ouders uit voor een vrijblijvende rondleiding om te kijken of Villa Yip iets voor hen kan zijn. Ze willen ouders goed leren kennen zodat ze aan elkaars verwachtingen kunnen voldoen. Villa Yip hanteert een netto kosten calculator om de financiële kosten overzichtelijk te maken. Ouders zijn erg tevreden over de goede zorg en vriendelijke medewerkers van Villa Yip en raden het kinderdagverblijf aan. De contactgegevens van Villa Yip zijn te vinden op hun website.

Meer informatie over Villa Yip Kinderdagverblijf in Veldhoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Veldhoven? Bij Villa Yip Kinderdagverblijf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Villa Yip Kinderdagverblijf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Villa Yip Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Kapelstraat-Noord 148 in Veldhoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Veldhoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Villa Yip Kinderdagverblijf in Veldhoven

Wil je weten wat Villa Yip Kinderdagverblijf te bieden heeft? Bekijk dan de website van Villa Yip Kinderdagverblijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Yip Kinderdagverblijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Yip Kinderdagverblijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Villa Yip Kinderdagverblijf

Bezoekers bekeken ook