Kinderdagverblijf Het Paarse Schaap - DLK

Kinderdagverblijf Het Paarse Schaap - DLK is een Kinderdagopvang gelegen aan in .

Het Paarse Schaap is een boerderijopvang in Schipluiden waar kinderen kunnen helpen bij verschillende boerderijactiviteiten. Kinderen kunnen schapen knuffelen, eitjes rapen, liedjes zingen en tomaten proeven uit de moestuin. Daarnaast kunnen ze ook de koeien en paarden bekijken, voer geven aan de kippen en konijnen, en deelnemen aan een 'blotevoetenpad' en een 'kleine beestjes safari'. Binnen kunnen de kinderen takken verven, knutselen, spelletjes doen en verkleden. Er is ook de mogelijkheid om een dagje op proef te komen en thuis extra eten te vragen. Geïnteresseerden kunnen langskomen om een kijkje te nemen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Paarse Schaap - DLK in

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van ? Bij Kinderdagverblijf Het Paarse Schaap - DLK kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Het Paarse Schaap - DLK geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Het Paarse Schaap - DLK is een Kinderopvang gelegen aan in . Ideaal dus als je in de omgeving van je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Het Paarse Schaap - DLK in

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Paarse Schaap - DLK te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Paarse Schaap - DLK of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Paarse Schaap - DLK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Paarse Schaap - DLK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Het Paarse Schaap – DLK

Bezoekers bekeken ook