Kinderopvang Wilderen

Kinderopvang Wilderen is een Kinderopvang gelegen aan Meester Slootsweg 1 in Waalre.

Kinderdagverblijf Wilderen in Waalre ontvangt gemiddeld hoge beoordelingen van ouders. Het kinderdagverblijf biedt ruimte voor de ontwikkeling, het spel en het leren van kinderen op hun eigen tempo. Het team van het kinderdagverblijf heeft veel kennis en ervaring en werkt volgens het principe 'Ik zie jou, jij ziet mij', waarbij bewust met elkaar en met de kinderen wordt omgegaan. Kinderen kunnen zichzelf zijn en leren van elkaar. Er wordt gezorgd voor een warme, zorgzame en veilige omgeving en baby's krijgen speciale aandacht. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden en er is ook peutergroep. Vriendschappen tussen kinderen worden gestimuleerd en er is een ouderapp voor communicatie met ouders. Daarnaast biedt het kinderdagverblijf ook buitenschoolse opvang aan.

Meer informatie over Kinderopvang Wilderen in Waalre

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Waalre? Bij Kinderopvang Wilderen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Wilderen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Wilderen is een Kinderopvang gelegen aan Meester Slootsweg 1 in Waalre. Ideaal dus als je in de omgeving van Waalre je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Wilderen in Waalre

Wil je weten wat Kinderopvang Wilderen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Wilderen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Wilderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Wilderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Wilderen

Bezoekers bekeken ook