ikc het bAken

ikc het bAken is een School gelegen aan Johan van Oldenbarneveltstraat 4 in Harlingen.

ikc het bAken is een kindcentrum dat opvang en onderwijs biedt aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Ze werken vanuit hun christelijk geloof en leren kinderen initiatief te nemen en met zorg en respect met elkaar om te gaan. Het kindcentrum is een kindvriendelijke leefgemeenschap waar kinderen zich veilig voelen om te spelen, te leren en de wereld te ontdekken. Ouders en het team werken samen aan de ontwikkeling van ieder kind. Ze stimuleren kinderen om hun eigen koers uit te zetten en helpen hen als ze een keer vastlopen. Op ikc het bAken wordt gewerkt aan het versterken van het zelfvertrouwen van kinderen en het creëren van verbondenheid met elkaar. Het kindcentrum is onderdeel van CBO Noardwest Fryslân, dat kinderopvang en basisonderwijs biedt in verschillende gemeenten. Ze hebben een open toelatingsbeleid en respecteren verschillende geloofs- en levensovertuigingen. Het kindcentrum nodigt ouders uit om contact op te nemen voor meer informatie.

Meer informatie over ikc het bAken in Harlingen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Harlingen? Bij ikc het bAken kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij ikc het bAken geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

ikc het bAken is een Kinderopvang gelegen aan Johan van Oldenbarneveltstraat 4 in Harlingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Harlingen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

ikc het bAken in Harlingen

Wil je weten wat ikc het bAken te bieden heeft? Bekijk dan de website van ikc het bAken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ikc het bAken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ikc het bAken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer School op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. ikc het bAken

Bezoekers bekeken ook