Kinderdagverblijf De Sterretjes

Kinderdagverblijf De Sterretjes is een Kinderopvang gelegen aan Minnaertweg 4 in Dordrecht.

Kinderdagverblijf De Sterretjes is een kleinschalige en flexibele kinderopvang die is afgestemd op de behoeftes van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De locatie heeft 50 opvangplaatsen en biedt een betrouwbare en vertrouwde omgeving met voldoende aandacht en goede zorg. De ouders hebben positieve ervaringen en waarderen de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de leidsters. Het Spectrum, waar De Sterretjes onderdeel van is, heeft herontwikkelingsplannen voor het terrein en zoekt daarom naar een overnamepartner voor de kinderopvang. Ondanks deze ontwikkelingen blijft het mogelijk om in te schrijven voor kinderopvang bij De Sterretjes.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Sterretjes in Dordrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dordrecht? Bij Kinderdagverblijf De Sterretjes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Sterretjes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Sterretjes is een Kinderopvang gelegen aan Minnaertweg 4 in Dordrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Dordrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Sterretjes in Dordrecht

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Sterretjes te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Sterretjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Sterretjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Sterretjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Sterretjes

Bezoekers bekeken ook