Peutergroep en BSO Zeehelden (KOW)

Peutergroep en BSO Zeehelden (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Troelstraweg 471 in Vlissingen.

In de woonwijk Paauwenburg in Vlissingen bevindt zich de locatie Zeehelden, een peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO) in basisschool Theo Thijssen. Op de peutergroep spelen de kinderen op het schoolplein en maken ze kennis met de schoolkinderen en leerkrachten. Op de BSO worden activiteiten bedacht en geknutseld in de schoolhal, en spelen de kinderen buiten op het onderbouwplein of in het klimbos van de school. Daarnaast zijn er in de buurt een park, speeltuin en strand. De contactgegevens, openingstijden en praktische informatie zijn te vinden op de website.

Meer informatie over Peutergroep en BSO Zeehelden (KOW) in Vlissingen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vlissingen? Bij Peutergroep en BSO Zeehelden (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peutergroep en BSO Zeehelden (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peutergroep en BSO Zeehelden (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Troelstraweg 471 in Vlissingen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vlissingen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peutergroep en BSO Zeehelden (KOW) in Vlissingen

Wil je weten wat Peutergroep en BSO Zeehelden (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peutergroep en BSO Zeehelden (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peutergroep en BSO Zeehelden (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peutergroep en BSO Zeehelden (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peutergroep en BSO Zeehelden (KOW)

Bezoekers bekeken ook