KIK kinderopvang Teteringen

KIK kinderopvang Teteringen is een Kinderopvang gelegen aan Donkerstraat 40 in Teteringen.

KIK Kinderopvang is een professionele, kleinschalige kinderopvang die kinderen de mogelijkheid biedt om op een gezonde en gezellige manier in beweging te zijn. Ze hebben verschillende vormen van opvang, waaronder kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar, peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar en BSO voor kinderen van 4-12 jaar. Bij alle vormen van opvang staat beweging, plezier en ontwikkeling centraal. De kinderen kunnen spelen, ontdekken, talenten ontwikkelen en genieten van gezonde voeding. KIK Kinderopvang heeft buitenspeelplaatsen, maakt gebruik van natuurlijke en duurzame materialen en biedt een gevarieerd programma tijdens vakanties en studiedagen. Het team van KIK bestaat uit professionele en betrokken medewerkers. Als ouder kunt u uw kind vrijblijvend aanmelden via het formulier op de website.

Meer informatie over KIK kinderopvang Teteringen in Teteringen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Teteringen? Bij KIK kinderopvang Teteringen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KIK kinderopvang Teteringen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KIK kinderopvang Teteringen is een Kinderopvang gelegen aan Donkerstraat 40 in Teteringen. Ideaal dus als je in de omgeving van Teteringen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KIK kinderopvang Teteringen in Teteringen

Wil je weten wat KIK kinderopvang Teteringen te bieden heeft? Bekijk dan de website van KIK kinderopvang Teteringen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KIK kinderopvang Teteringen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KIK kinderopvang Teteringen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KIK kinderopvang Teteringen

Bezoekers bekeken ook