Stichting Kindercentra Gorinchem

Stichting Kindercentra Gorinchem is een Kinderopvang gelegen aan Mozartstraat 2A in Gorinchem.

Stichting Kindercentra Gorinchem biedt diverse vormen van kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Ze hebben peuteropvang, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en een gastouderbureau, verspreid over heel Gorinchem. De stichting staat voor puur, nieuwsgierig, ondernemend en plezier. Kinderen krijgen bij hen de ruimte om zichzelf te ontdekken en uitdagingen aan te gaan. Buitenspelen en natuurlijke producten spelen een belangrijke rol en er is een leuk activiteitenprogramma, ook tijdens de vakanties. De stichting werkt samen met verschillende organisaties in Gorinchem en nodigt ouders uit om persoonlijk kennis te komen maken op een van hun locaties.

Meer informatie over Stichting Kindercentra Gorinchem in Gorinchem

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Gorinchem? Bij Stichting Kindercentra Gorinchem kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Stichting Kindercentra Gorinchem geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Stichting Kindercentra Gorinchem is een Kinderopvang gelegen aan Mozartstraat 2A in Gorinchem. Ideaal dus als je in de omgeving van Gorinchem je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Stichting Kindercentra Gorinchem in Gorinchem

Wil je weten wat Stichting Kindercentra Gorinchem te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Kindercentra Gorinchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kindercentra Gorinchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kindercentra Gorinchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Stichting Kindercentra Gorinchem

Bezoekers bekeken ook