Kinderopvang Pionier - Horizon Kinderopvang

Kinderopvang Pionier - Horizon Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Kromstraat 12 in Valkenswaard.

De tekst beschrijft de kinderopvanglocatie Pionier, die gevestigd is in het schoolgebouw van basisschool De Pionier. De gemiddelde beoordeling van de kinderdagopvang is 8,7 en van de buitenschoolse opvang is het 8,4. De opvang biedt een vertrouwde en veilige omgeving, waar gediplomeerde pedagogisch professionals werken en elk kind een vaste mentor heeft. Er wordt gewerkt met vaste dagprogramma's en er worden ook bijzondere ervaringen aangeboden, zoals uitstapjes naar de brandweer of politie. De opvang werkt samen met de basisschool, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang, waardoor de overgang naar school soepel verloopt. De opvang is open van 7.00 tot 19.00 uur en er is een ouderapp beschikbaar voor communicatie en het ontvangen van foto's. Ouders zijn zeer tevreden over de opvang en de locatie biedt kinderdagopvang 52 weken per jaar.

Meer informatie over Kinderopvang Pionier - Horizon Kinderopvang in Valkenswaard

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Valkenswaard? Bij Kinderopvang Pionier - Horizon Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Pionier - Horizon Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Pionier - Horizon Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Kromstraat 12 in Valkenswaard. Ideaal dus als je in de omgeving van Valkenswaard je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Pionier - Horizon Kinderopvang in Valkenswaard

Wil je weten wat Kinderopvang Pionier - Horizon Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Pionier - Horizon Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Pionier - Horizon Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Pionier - Horizon Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Pionier – Horizon Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook