Kibeo 't Vrije

Kibeo 't Vrije is een Kinderopvang gelegen aan t, Vrije 32 in Zierikzee.

Bij Kibeo 't Vrije Zierikzee is er veel te zien, beleven en ontdekken voor kinderen. Ze kunnen buiten spelen in de tuin met vriendjes en binnen zijn er leuke speelhoeken en knutselmogelijkheden. Elke dag is anders bij Kibeo. Om een plekje te krijgen op deze locatie is het belangrijk om op tijd in te schrijven, omdat deze vestiging erg populair is. In sommige gevallen komt het kind op een wachtlijst te staan, maar er wordt altijd gezocht naar een passende oplossing. De contactgegevens en openingstijden zijn beschikbaar op de website. Op de sociale media van Kibeo worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst van de activiteiten om ouders op de hoogte te houden.

Meer informatie over Kibeo 't Vrije in Zierikzee

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zierikzee? Bij Kibeo 't Vrije kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo 't Vrije geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo 't Vrije is een Kinderopvang gelegen aan t, Vrije 32 in Zierikzee. Ideaal dus als je in de omgeving van Zierikzee je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo 't Vrije in Zierikzee

Wil je weten wat Kibeo 't Vrije te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo 't Vrije of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo 't Vrije? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo 't Vrije het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo ’t Vrije

Bezoekers bekeken ook