Villa Valentijn Den Haag B.V.

Villa Valentijn Den Haag B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Frankenslag 145 in Den Haag.

Villa Valentijn Den Haag is een kinderdagverblijf in het Statenkwartier. Ze streven ernaar om een veilige, uitnodigende en stimulerende omgeving te creëren voor kinderen, waar ze zich geborgen en warm voelen. Ze hechten veel waarde aan de individuele ontwikkeling van elk kind, evenals aan het groepsproces en de relatie tussen het kind en de pedagogisch medewerker. Villa Valentijn Den Haag ziet kinderopvang als een aanvulling op de opvoedingssituatie thuis en streeft naar een goede relatie tussen ouders/verzorgers en pedagogisch medewerkers. Ze bieden 90% biologische voeding aan en hebben gekozen voor wasbare luiers als duurzame optie. De ontwikkeling van het kind staat centraal en ze bieden passend advies aan ouders/verzorgers. Villa Valentijn Den Haag heeft als doelstelling om verzorging en begeleiding aan kinderen te bieden, gericht op een optimale ontwikkeling, waarbij de uitgangspunten van ouders/verzorgers worden nagestreefd. Ze werken met horizontale groepen en streven naar een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

Meer informatie over Villa Valentijn Den Haag B.V. in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij Villa Valentijn Den Haag B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Villa Valentijn Den Haag B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Villa Valentijn Den Haag B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Frankenslag 145 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Villa Valentijn Den Haag B.V. in Den Haag

Wil je weten wat Villa Valentijn Den Haag B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Villa Valentijn Den Haag B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Valentijn Den Haag B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Valentijn Den Haag B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Villa Valentijn Den Haag B.V.

Bezoekers bekeken ook