Wiedewei Maasdam

Wiedewei Maasdam is een Kinderopvang gelegen aan Merwedestraat 58 in Maasdam.

Wiedewei Maasdam is een kinderdagverblijf waar kinderen spelenderwijs de natuur kunnen ontdekken. Ze kunnen groente kweken in een moestuintje, spelen in de buitenruimte en kunstwerken maken van takjes en bloemen. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen om te kijken of Wiedewei Maasdam bij hen en hun kind past. Het kinderdagverblijf plaatst regelmatig filmpjes en foto's van activiteiten op sociale media. Er zijn aangepaste openingstijden op sommige dagen, dus het is belangrijk om het reglement te raadplegen voor alle sluitingsdagen.

Meer informatie over Wiedewei Maasdam in Maasdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Maasdam? Bij Wiedewei Maasdam kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Wiedewei Maasdam geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Wiedewei Maasdam is een Kinderopvang gelegen aan Merwedestraat 58 in Maasdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Maasdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Wiedewei Maasdam in Maasdam

Wil je weten wat Wiedewei Maasdam te bieden heeft? Bekijk dan de website van Wiedewei Maasdam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wiedewei Maasdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wiedewei Maasdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Wiedewei Maasdam

Bezoekers bekeken ook