Partou Hoge Donk 83

Partou Hoge Donk 83 is een Kinderdagopvang gelegen aan Hoge Donk 83 in Raamsdonksveer.

Dit artikel gaat over de buitenschoolse opvang (BSO) op basisschool de Schoof in Raamsdonksveer. De BSO is gevestigd op de Hoge Donk en biedt een kleinschalige en rustige omgeving waar kinderen kunnen knutselen, spelen en bouwen. De BSO haalt de kinderen op van school en zorgt ervoor dat ze zich de hele dag vermaken. Er is voldoende ruimte om buiten te spelen op het schoolplein. Partou, de organisatie achter de BSO, heeft ook een app waarmee ouders de hele dag kunnen meekijken en communiceren met hun kind. De BSO werkt samen met basisschool de Schoof en is geopend op maandag, dinsdag en donderdag tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en ouders kunnen het GGD-rapport bekijken om te zien hoe de BSO is beoordeeld. Daarnaast biedt Partou een rekentool om de netto kosten van kinderopvang te berekenen. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven.

Meer informatie over Partou Hoge Donk 83 in Raamsdonksveer

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Raamsdonksveer? Bij Partou Hoge Donk 83 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Hoge Donk 83 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Hoge Donk 83 is een Kinderopvang gelegen aan Hoge Donk 83 in Raamsdonksveer. Ideaal dus als je in de omgeving van Raamsdonksveer je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Hoge Donk 83 in Raamsdonksveer

Wil je weten wat Partou Hoge Donk 83 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Hoge Donk 83 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Hoge Donk 83? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Hoge Donk 83 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Hoge Donk 83

Bezoekers bekeken ook