Kinderopvang "De Veldwachter"

Kinderopvang "De Veldwachter" is een Kinderopvang gelegen aan Europaweg 78-82 in Schoonebeek.

Kinderopvang De Veldwachter biedt pedagogisch verantwoorde opvang aan kinderen van 8 weken tot 13 jaar. In het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang wordt gezorgd voor een gezellige en kleurrijke omgeving. Het doel is dat kinderen zich thuis en geborgen voelen en zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. De opvang werkt met het VVE programma Uk & Puk en hanteert een pedagogisch beleid. Ouders kunnen kinderopvangtoeslag ontvangen en de opvang wordt jaarlijks gecontroleerd door de GGD. Geïnteresseerde ouders kunnen een afspraak maken voor een rondleiding.

Meer informatie over Kinderopvang "De Veldwachter" in Schoonebeek

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Schoonebeek? Bij Kinderopvang "De Veldwachter" kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang "De Veldwachter" geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang "De Veldwachter" is een Kinderopvang gelegen aan Europaweg 78-82 in Schoonebeek. Ideaal dus als je in de omgeving van Schoonebeek je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang "De Veldwachter" in Schoonebeek

Wil je weten wat Kinderopvang "De Veldwachter" te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang "De Veldwachter" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang "De Veldwachter"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang "De Veldwachter" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang “De Veldwachter”

Bezoekers bekeken ook