Bambam & Pebbles

Bambam & Pebbles is een Kinderopvang gelegen aan Johan Wagenaarlaan 1 in Heemstede.

BAMBAM & PEBBLES is een kleinschalige kinderopvang in Heemstede, die sinds mei 1996 baby's, dreumesen en peuters opvangt. Het kinderdagverblijf ligt gunstig voor gezinnen in de regio Haarlem, Aerdenhout, Vijfhuizen, Bennebroek, Cruquis en Bentveld. Het doel van BAMBAM & PEBBLES is om kinderen op te vangen in een huiselijke en kindvriendelijke omgeving en hen optimale ontwikkelingskansen te bieden. Het kinderdagverblijf werkt met één groep en heeft plaats voor maximaal tien kinderen, waarbij kinderen van alle leeftijden met elkaar spelen. Bovendien is er persoonlijk contact tussen de begeleiding en ouders, om de opvang goed af te stemmen op de opvoeding van het kind. Het kinderdagverblijf biedt een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. De contactgegevens van BAMBAM & PEBBLES zijn Johan Wagenaarlaan 1, 2102GA Heemstede, telefoonnummer 023-5401140 en e-mailadres info@bambampebbles.nl.

Meer informatie over Bambam & Pebbles in Heemstede

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Heemstede? Bij Bambam & Pebbles kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Bambam & Pebbles geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Bambam & Pebbles is een Kinderopvang gelegen aan Johan Wagenaarlaan 1 in Heemstede. Ideaal dus als je in de omgeving van Heemstede je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Bambam & Pebbles in Heemstede

Wil je weten wat Bambam & Pebbles te bieden heeft? Bekijk dan de website van Bambam & Pebbles of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bambam & Pebbles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bambam & Pebbles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Bambam & Pebbles

Bezoekers bekeken ook