Kinderdagverblijf Polleke/ Buitenschoolse opvang Spetter

Kinderdagverblijf Polleke/ Buitenschoolse opvang Spetter is een Kleuterschool gelegen aan Aviolandalaan 20 in Hoogerheide.

Kinderopvang Jongleren is een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in Hoogerheide. Ze bieden een liefdevolle en veilige omgeving waar kinderen spelenderwijs kunnen ontwikkelen tot zelfstandige en zelfbewuste individuen. Jongleren benadrukt dat ieder kind uniek is en de wereld op zijn eigen manier ervaart. Ze geven kinderen de tijd en ruimte om zelf dingen te proberen en zo groeit het zelfvertrouwen. Veiligheid en respect zijn belangrijke waarden bij Jongleren. Het kinderdagverblijf heeft drie opvanggroepen voor kinderen van 0 tot 2 jaar en drie peutergroepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Ze bieden ook voorschoolse educatie aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. De buitenschoolse opvang is verdeeld over twee locaties en zorgt voor vervoer van en naar scholen. Jongleren maakt deel uit van de Lowys Porquinstichting (LPS), een koepelorganisatie voor onderwijs en kinderopvang. LPS verenigt meer dan dertig scholen en kinderopvangorganisaties en zet zich in voor de ontwikkeling van kinderen. Het logo van LPS Jongleren symboliseert het jongleren met drie ballen, wat staat voor het kind, de ouder en de pedagogisch medewerker.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Polleke/ Buitenschoolse opvang Spetter in Hoogerheide

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hoogerheide? Bij Kinderdagverblijf Polleke/ Buitenschoolse opvang Spetter kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Polleke/ Buitenschoolse opvang Spetter geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Polleke/ Buitenschoolse opvang Spetter is een Kinderopvang gelegen aan Aviolandalaan 20 in Hoogerheide. Ideaal dus als je in de omgeving van Hoogerheide je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Polleke/ Buitenschoolse opvang Spetter in Hoogerheide

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Polleke/ Buitenschoolse opvang Spetter te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Polleke/ Buitenschoolse opvang Spetter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Polleke/ Buitenschoolse opvang Spetter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Polleke/ Buitenschoolse opvang Spetter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Polleke/ Buitenschoolse opvang Spetter

Bezoekers bekeken ook