Kober kinderopvang De 4 Heemskinderen

Kober kinderopvang De 4 Heemskinderen is een Kinderopvang gelegen aan Heilig Hartstraat 6 in Etten-Leur.

Bij Kinderdagverblijf De 4 Heemskinderen in Etten-Leur worden kinderen gestimuleerd in hun (taal)ontwikkeling door middel van creatieve activiteiten en thema's. De locatie is knus en compact, met een groene buitenruimte en een nieuw pand. Het kinderdagverblijf is overzichtelijk en biedt uitdaging voor zowel peuters als baby's. Ouders worden dagelijks op de hoogte gehouden via de Ouderapp. Voor meer informatie of een rondleiding kan contact worden opgenomen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober kinderopvang De 4 Heemskinderen in Etten-Leur

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Etten-Leur? Bij Kober kinderopvang De 4 Heemskinderen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang De 4 Heemskinderen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang De 4 Heemskinderen is een Kinderopvang gelegen aan Heilig Hartstraat 6 in Etten-Leur. Ideaal dus als je in de omgeving van Etten-Leur je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang De 4 Heemskinderen in Etten-Leur

Wil je weten wat Kober kinderopvang De 4 Heemskinderen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang De 4 Heemskinderen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang De 4 Heemskinderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang De 4 Heemskinderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang De 4 Heemskinderen

Bezoekers bekeken ook