Kinderdagverblijf Dromenland - FloreoKids

Kinderdagverblijf Dromenland - FloreoKids is een Kinderopvang gelegen aan Simon Smitweg 3 in Leiderdorp.

FloreoKids is een organisatie voor kinderopvang in Nederland die zich richt op talentgericht werken met kinderen. Sinds 2019 is FloreoKids de eerste officiële Kindertalentenfluisteraar organisatie in Nederland en veel van de pedagogisch medewerkers zijn al opgeleid tot Kindertalentenfluisteraar. Het stimuleren van talenten geeft kinderen een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen. FloreoKids heeft verschillende locaties in Leiderdorp, Leimuiden, Leiden, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Hoogmade, Oegstgeest en Kudelstaart. Ze bieden rondleidingen aan voor geïnteresseerde ouders.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Dromenland - FloreoKids in Leiderdorp

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leiderdorp? Bij Kinderdagverblijf Dromenland - FloreoKids kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Dromenland - FloreoKids geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Dromenland - FloreoKids is een Kinderopvang gelegen aan Simon Smitweg 3 in Leiderdorp. Ideaal dus als je in de omgeving van Leiderdorp je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Dromenland - FloreoKids in Leiderdorp

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Dromenland - FloreoKids te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Dromenland - FloreoKids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Dromenland - FloreoKids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Dromenland - FloreoKids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Dromenland – FloreoKids

Bezoekers bekeken ook