Kibeo Kerkstraat 10

Kibeo Kerkstraat 10 is een Kinderopvang gelegen aan Kerkstraat 10 in Made.

Kibeo Kerkstraat 10 Made biedt een gevarieerde en leuke omgeving voor kinderen, zowel binnen als buiten. Er zijn speelhoeken en knutselmogelijkheden om de fijne motoriek te stimuleren. Een rondleiding kan gepland worden om de faciliteiten te bekijken. Inschrijving is belangrijk, omdat deze vestiging populair is. In sommige gevallen kan het kind op een wachtlijst geplaatst worden. Er zijn aangepaste openingstijden en ouders kunnen foto's en filmpjes bekijken van de activiteiten op de groep via sociale media.

Meer informatie over Kibeo Kerkstraat 10 in Made

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Made? Bij Kibeo Kerkstraat 10 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Kerkstraat 10 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Kerkstraat 10 is een Kinderopvang gelegen aan Kerkstraat 10 in Made. Ideaal dus als je in de omgeving van Made je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Kerkstraat 10 in Made

Wil je weten wat Kibeo Kerkstraat 10 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Kerkstraat 10 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Kerkstraat 10? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Kerkstraat 10 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Kerkstraat 10

Bezoekers bekeken ook