Kinderopvang Dikkie & Dik

Kinderopvang Dikkie & Dik is een Kinderopvang gelegen aan Hondsruglaan 91a in Eindhoven.

Kinderopvang Dikkie & Dik biedt een kleurrijke en warme omgeving waar kinderen kunnen genieten, ontdekken, ontwikkelen en spelen. Het team van deskundige medewerkers zorgt voor aandacht voor kinderen, ouders, elkaar en de omgeving. Op de website van Kinderopvang Dikkie & Dik vindt u informatie over de mogelijkheden van de opvang en praktische zaken. Er zijn verschillende locaties, waaronder Spilcentrum Acht, Spilcentrum De Barrier, Spilcentrum De Driestam en Inclusief Spilcentrum Jagershoef/Prinsejagt. Daarnaast zijn er verschillende opvangmogelijkheden en openingstijden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de centrale administratie op het correspondentieadres in Eindhoven.

Meer informatie over Kinderopvang Dikkie & Dik in Eindhoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Eindhoven? Bij Kinderopvang Dikkie & Dik kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Dikkie & Dik geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Dikkie & Dik is een Kinderopvang gelegen aan Hondsruglaan 91a in Eindhoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Eindhoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Dikkie & Dik in Eindhoven

Wil je weten wat Kinderopvang Dikkie & Dik te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Dikkie & Dik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Dikkie & Dik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Dikkie & Dik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Dikkie & Dik

Bezoekers bekeken ook