Kinderdagverblijf ‘t Treintje

Kinderdagverblijf ‘t Treintje is een Kleuterschool gelegen aan Godsweerdersingel 67 in Roermond.

t Treintje & de Bengelkes is een kinderopvang en buitenschoolse opvang die zich richt op het welzijn en de ontwikkeling van elk individueel kind. Ze bieden een veilige en vertrouwde omgeving waar kinderen alle ruimte krijgen om te spelen en te bewegen, zowel binnen als buiten. Het enthousiaste team bestaat uit verschillende medewerkers, waaronder houders, leidinggevenden en pedagogisch medewerkers. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals Modderdag, de Peutervierdaagse en thema-activiteiten. Voor vragen of meer informatie kan er contact opgenomen worden via het contactformulier op de website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf ‘t Treintje in Roermond

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Roermond? Bij Kinderdagverblijf ‘t Treintje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf ‘t Treintje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf ‘t Treintje is een Kinderopvang gelegen aan Godsweerdersingel 67 in Roermond. Ideaal dus als je in de omgeving van Roermond je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf ‘t Treintje in Roermond

Wil je weten wat Kinderdagverblijf ‘t Treintje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf ‘t Treintje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf ‘t Treintje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf ‘t Treintje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ‘t Treintje

Bezoekers bekeken ook