Peuterschool De Ark (voorheen 't Hummeltje)

Peuterschool De Ark (voorheen 't Hummeltje) is een Peuterspeelzalen gelegen aan Vincent van Goghlaan 2 in Schagen.

Peuterschool De Ark is gevestigd in Kindcentrum De Ark, waar onderwijs, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterschool worden aangeboden. Het kindcentrum werkt aan een gemeenschappelijke pedagogische en didactische visie en biedt opvang en onderwijs aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. De peuterschool en het kinderdagverblijf vormen samen één groep en bieden een V(V)E dagprogramma aan. De gemeente subsidieert een V(V)E plaatsing op de peuterschool. De peuters en kleuters spelen en leren samen op een uitdagend speel-leerplein, wat zorgt voor een soepele overgang van opvang naar onderwijs. De peuter ontwikkelt zich naar een zelfverzekerde kleuter. Er wordt gestreefd naar een doorgaande lijn tussen de thema's van de school en de peuterschool.

Meer informatie over Peuterschool De Ark (voorheen 't Hummeltje) in Schagen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Schagen? Bij Peuterschool De Ark (voorheen 't Hummeltje) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peuterschool De Ark (voorheen 't Hummeltje) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peuterschool De Ark (voorheen 't Hummeltje) is een Kinderopvang gelegen aan Vincent van Goghlaan 2 in Schagen. Ideaal dus als je in de omgeving van Schagen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peuterschool De Ark (voorheen 't Hummeltje) in Schagen

Wil je weten wat Peuterschool De Ark (voorheen 't Hummeltje) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peuterschool De Ark (voorheen 't Hummeltje) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterschool De Ark (voorheen 't Hummeltje)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterschool De Ark (voorheen 't Hummeltje) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Peuterspeelzalen op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peuterschool De Ark (voorheen ’t Hummeltje)

Bezoekers bekeken ook