Partou Kaboutertjes

Partou Kaboutertjes is een Kinderopvang gelegen aan Noordakker 4 in Spijkenisse.

De tekst gaat over peuteropvang bij Partou Kaboutertjes in Spijkenisse. De locatie bevindt zich in de wijk De Akkers en heeft een aparte buitenspeelplaats voor peuters. De peuteropvang heeft 2 groepen met kinderen van 2 tot 4 jaar, waarbij de kinderen minimaal twee dagdelen per week spelen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:15 tot 12:15 uur. Parkeren in de buurt van de locatie is gratis. Verder wordt er informatie gegeven over het GGD-rapport, het pedagogisch beleid, tarieven, algemene voorwaarden en inschrijven. Er wordt benadrukt dat Partou de juiste voorbereiding voor school biedt en dat ouders de dag van hun peuter kunnen volgen via een app.

Meer informatie over Partou Kaboutertjes in Spijkenisse

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Spijkenisse? Bij Partou Kaboutertjes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Kaboutertjes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Kaboutertjes is een Kinderopvang gelegen aan Noordakker 4 in Spijkenisse. Ideaal dus als je in de omgeving van Spijkenisse je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Kaboutertjes in Spijkenisse

Wil je weten wat Partou Kaboutertjes te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Kaboutertjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Kaboutertjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Kaboutertjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Kaboutertjes

Bezoekers bekeken ook