Kinderdagverblijf "Het Hummeltje"

Kinderdagverblijf "Het Hummeltje" is een Kinderopvang gelegen aan Breedweer 2 in Koog aan de Zaan.

Kinderdagverblijf Het Hummeltje in Koog aan de Zaan biedt dagopvang voor kinderen van 8 weken tot 4 jaar. Er is één verticale groep van maximaal 10 kinderen per dag, met minimaal 2 gediplomeerde leidsters en 1 stagiaire. Het kinderdagverblijf heeft een huiselijk ingerichte groepsruimte, een gezellig slaapvertrek en een verschoonruimte. Zowel binnen als buiten is er gevarieerd en uitdagend spel- en ontwikkelingsmateriaal voor alle leeftijden. De dagindeling is aangepast aan het leef-, eet- en slaappatroon van de baby's, en naarmate de kinderen groter worden, nemen ze meer deel aan het ritme van de groep. Het doel is om kinderen spelenderwijs de wereld te laten ontdekken en vaardigheden te leren die de overgang naar de basisschool makkelijker maken.

Meer informatie over Kinderdagverblijf "Het Hummeltje" in Koog aan de Zaan

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Koog aan de Zaan? Bij Kinderdagverblijf "Het Hummeltje" kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf "Het Hummeltje" geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf "Het Hummeltje" is een Kinderopvang gelegen aan Breedweer 2 in Koog aan de Zaan. Ideaal dus als je in de omgeving van Koog aan de Zaan je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf "Het Hummeltje" in Koog aan de Zaan

Wil je weten wat Kinderdagverblijf "Het Hummeltje" te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf "Het Hummeltje" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf "Het Hummeltje"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf "Het Hummeltje" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf “Het Hummeltje”

Bezoekers bekeken ook