Ikky

Ikky is een Kinderopvang gelegen aan Goudsbloemweg 4 in Almere.

Ikky biedt dagopvang aan kinderen van 0-4 jaar, voorschool aan kinderen van 2-4 jaar en voorschoolse-, tussenschoolse- en naschoolse opvang aan kinderen van 4-12 jaar. Het kindercentrum draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen door een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Ze zijn actief op Social Media en hebben een eigen YouTube kanaal. De opvang is professioneel en werkt met thema's zoals seizoenen en kunst. Alle medewerkers hebben de benodigde diploma's en krijgen jaarlijkse bijscholing. Ikky is uitgeroepen tot beste kinderopvang van Flevoland en heeft verschillende locaties in Almere.

Meer informatie over Ikky in Almere

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Almere? Bij Ikky kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Ikky geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Ikky is een Kinderopvang gelegen aan Goudsbloemweg 4 in Almere. Ideaal dus als je in de omgeving van Almere je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Ikky in Almere

Wil je weten wat Ikky te bieden heeft? Bekijk dan de website van Ikky of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ikky? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ikky het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Ikky

Bezoekers bekeken ook