Stichting Vlietkinderen

Stichting Vlietkinderen is een Kinderopvangbureau gelegen aan Bucaillestraat 6 in Voorburg.

Vlietkinderen is een kinderopvangorganisatie in Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Ze bieden kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan. Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie streven ze ernaar dat ieder kind gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en uitdagingen aan te gaan. Ze willen dat kinderen opgroeien tot avonturiers, kunstenaars, uitvinders, sporters of wetenschappers en vooral tot wereldburgers. Vlietkinderen biedt kinderen een warme, veilige omgeving waarin ze zichzelf kunnen zijn en helpt hen met plezier, professionaliteit en vertrouwen op weg. Ze communiceren op een fijne manier met ouders via het ouderportaal en nieuwsbrieven. Daarnaast hebben ze verschillende locaties en werken ze samen met partners om de allerbeste zorg te bieden.

Meer informatie over Stichting Vlietkinderen in Voorburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Voorburg? Bij Stichting Vlietkinderen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Stichting Vlietkinderen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Stichting Vlietkinderen is een Kinderopvang gelegen aan Bucaillestraat 6 in Voorburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Voorburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Stichting Vlietkinderen in Voorburg

Wil je weten wat Stichting Vlietkinderen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Vlietkinderen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Vlietkinderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Vlietkinderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Stichting Vlietkinderen

Bezoekers bekeken ook