kindercentrum Nu

kindercentrum Nu is een Kinderopvang gelegen aan Middenweg 77 in Middenbeemster.

Op 1 september 2023 zal kinderopvang vestiging kindercentrum "Nu" in Middenbeemster verder gaan als KDV Buitenleven en BSO de Beemster via Sportifykids.nl. Deze kleinschalige opvang biedt ruimte voor kinderen van 2 maanden tot 4 jaar (kinderdagverblijf en peuterspeelzaal) en kinderen van 4 tot 12 jaar (buitenschoolse opvang). Het kindercentrum heeft een natuurlijke inrichting en spelmateriaal, evenals een grote natuurtuin, waardoor het een plek is waar iedereen weer kind zou willen zijn.

Meer informatie over kindercentrum Nu in Middenbeemster

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Middenbeemster? Bij kindercentrum Nu kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij kindercentrum Nu geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

kindercentrum Nu is een Kinderopvang gelegen aan Middenweg 77 in Middenbeemster. Ideaal dus als je in de omgeving van Middenbeemster je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

kindercentrum Nu in Middenbeemster

Wil je weten wat kindercentrum Nu te bieden heeft? Bekijk dan de website van kindercentrum Nu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kindercentrum Nu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kindercentrum Nu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. kindercentrum Nu

Bezoekers bekeken ook