Kibeo Kromomme

Kibeo Kromomme is een Kinderopvang gelegen aan Kromomme 2 in Wemeldinge.

Kibeo Kromomme Wemeldinge is een kinderopvang waar kinderen veel kunnen zien, beleven en ontdekken. Er zijn leuke speelhoeken binnen en een tuin waar kinderen buiten kunnen spelen. Er is ook ruimte om te knutselen, wat goed is voor de fijne motoriek. Een rondleiding is mogelijk om te zien waar je kind straks zal eten, spelen en vriendjes zal maken. Inschrijven is belangrijk, omdat deze vestiging erg gewild is. In sommige gevallen kan je kind op de aanmeldlijst komen, waarbij er wordt gezocht naar de beste oplossing. Er worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst op sociale media om ouders op de hoogte te houden van de activiteiten.

Meer informatie over Kibeo Kromomme in Wemeldinge

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Wemeldinge? Bij Kibeo Kromomme kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Kromomme geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Kromomme is een Kinderopvang gelegen aan Kromomme 2 in Wemeldinge. Ideaal dus als je in de omgeving van Wemeldinge je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Kromomme in Wemeldinge

Wil je weten wat Kibeo Kromomme te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Kromomme of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Kromomme? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Kromomme het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Kromomme

Bezoekers bekeken ook