Trema Kinderopvang De Richter

Trema Kinderopvang De Richter is een Kinderopvang gelegen aan Richter 93 in Werkendam.

Trema kinderopvang biedt kinderdagopvang, voorschoolse opvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang aan voor kinderen vanaf tien weken oud tot en met het einde van hun basisschoolperiode. Ze zijn actief in gemeente Altena en Geertruidenberg. Vanaf 2022 biedt Trema Welzijn geen jongerenwerk meer aan in deze gemeenten, deze diensten zijn overgenomen door de gemeente en Surplus. Vanaf 1 juli 2023 biedt Trema Welzijn geen welzijnswerk meer aan in gemeente Altena en Geertruidenberg, deze diensten zijn overgenomen door Surplus Welzijn. Trema is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie met diverse opvangmogelijkheden in de genoemde gemeenten.

Meer informatie over Trema Kinderopvang De Richter in Werkendam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Werkendam? Bij Trema Kinderopvang De Richter kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Trema Kinderopvang De Richter geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Trema Kinderopvang De Richter is een Kinderopvang gelegen aan Richter 93 in Werkendam. Ideaal dus als je in de omgeving van Werkendam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Trema Kinderopvang De Richter in Werkendam

Wil je weten wat Trema Kinderopvang De Richter te bieden heeft? Bekijk dan de website van Trema Kinderopvang De Richter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trema Kinderopvang De Richter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trema Kinderopvang De Richter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Trema Kinderopvang De Richter

Bezoekers bekeken ook