Stichting Kinderopvang Kralingen / Kinderdagverblijf Skippy

Stichting Kinderopvang Kralingen / Kinderdagverblijf Skippy is een Kinderdagopvang gelegen aan Vredehofweg 25 in Rotterdam.

Stichting Kinderopvang Kralingen biedt fijne en professionele kinderopvang op gezellige locaties. Ze hebben jarenlange ervaring in Kralingen en bieden opvang in horizontale groepen, ingedeeld op leeftijd. De locaties zijn licht en bevinden zich midden in het groen. Kinderen kunnen samen beleven en van elkaar leren in kleine groepjes met gediplomeerde medewerkers. De kinderopvang vindt het belangrijk om kinderen een fijne tijd te geven en hen professioneel te begeleiden en te helpen bij hun ontwikkeling. Ze hebben zes ruim opgezette locaties in Rotterdam waar kinderen het bijna leuker hebben dan thuis. Ouders zijn erg tevreden over de kinderopvang en een dag op de locaties kan onder andere bestaan uit relaxen, sporten, workshops volgen, buiten chillen en diverse activiteiten doen.

Meer informatie over Stichting Kinderopvang Kralingen / Kinderdagverblijf Skippy in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij Stichting Kinderopvang Kralingen / Kinderdagverblijf Skippy kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Stichting Kinderopvang Kralingen / Kinderdagverblijf Skippy geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Stichting Kinderopvang Kralingen / Kinderdagverblijf Skippy is een Kinderopvang gelegen aan Vredehofweg 25 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Stichting Kinderopvang Kralingen / Kinderdagverblijf Skippy in Rotterdam

Wil je weten wat Stichting Kinderopvang Kralingen / Kinderdagverblijf Skippy te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Kinderopvang Kralingen / Kinderdagverblijf Skippy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kinderopvang Kralingen / Kinderdagverblijf Skippy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderopvang Kralingen / Kinderdagverblijf Skippy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Stichting Kinderopvang Kralingen / Kinderdagverblijf Skippy

Bezoekers bekeken ook