Kinderdagverblijf Tante Marlie

Kinderdagverblijf Tante Marlie is een Kinderopvang gelegen aan Maalderij 2 in Strijen.

Kinderdagverblijf Tante Marlie in Strijen is geopend sinds februari 2010 en heeft twee samengestelde groepen, een babygroep en een peutergroep. De locatie biedt in totaal 24 kindplaatsen per dag. De groepsruimte is leeftijd gerelateerd ingericht en er wordt gewerkt met ergonomisch materiaal. Het speelgoed is aangepast voor de verschillende leeftijden en motorische uitdagingen. Het knutselmateriaal is opgeborgen in een afsluitbare kast. De peutergroep heeft een maandthema. Er is een groot buitenspeelterrein met een berging en parkeergelegenheid. De breng- en haaltijden zijn verschillend voor de dagopvang en de BSO. Het hoofdkantoor van TT-Team is ook gevestigd in Strijen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Tante Marlie in Strijen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Strijen? Bij Kinderdagverblijf Tante Marlie kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Tante Marlie geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Tante Marlie is een Kinderopvang gelegen aan Maalderij 2 in Strijen. Ideaal dus als je in de omgeving van Strijen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Tante Marlie in Strijen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Tante Marlie te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Tante Marlie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Tante Marlie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Tante Marlie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Tante Marlie

Bezoekers bekeken ook