Kinderdagverblijf De Groene Wereld

Kinderdagverblijf De Groene Wereld is een Kinderopvang gelegen aan Hendrikus Chabotstraat 70-72 in Sprang-Capelle.

De Groene Wereld is een kinderdagverblijf dat zich richt op de ontwikkeling van kinderen in hun eigen tempo. Ze baseren hun pedagogisch beleid op de visies van Emmi Pikler, Reggio Emilia en Thomas Gordon. Het kinderdagverblijf hecht ook veel waarde aan de natuur, het milieu en gezonde biologische producten. Ze hebben een eigen moestuin waar kinderen leren over voedselproductie. Buiten spelen is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse activiteiten, waarbij kinderen de natuur kunnen ontdekken. De Groene Wereld vindt het ook belangrijk dat ouders en pedagogisch medewerkers samenwerken en dezelfde waarden en normen delen. Het kinderdagverblijf heeft positieve ervaringen van ouders ontvangen en voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Groene Wereld in Sprang-Capelle

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sprang-Capelle? Bij Kinderdagverblijf De Groene Wereld kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Groene Wereld geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Groene Wereld is een Kinderopvang gelegen aan Hendrikus Chabotstraat 70-72 in Sprang-Capelle. Ideaal dus als je in de omgeving van Sprang-Capelle je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Groene Wereld in Sprang-Capelle

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Groene Wereld te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Groene Wereld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Groene Wereld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Groene Wereld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Groene Wereld

Bezoekers bekeken ook