Partou De Nieuwe Nachtegaal

Partou De Nieuwe Nachtegaal is een Kinderopvang gelegen aan Mezenhof 28 in Rotterdam.

Dit is een Nederlandstalige tekst over een kinderdagverblijf genaamd de Nieuwe Nachtegaal in Rotterdam. Het kinderdagverblijf biedt verschillende activiteiten aan zoals snoezelen, bouwen, schilderen en puzzelen. Er is ook een leeshoek met leuke boeken en een knusse plek voor de baby's. Buiten is er een groot speelplein waar kinderen kunnen fietsen, taartjes bakken in de zandbak en plantjes water kunnen geven in de moestuin. Het kinderdagverblijf is geopend op maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur en de peutergroep is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8.30 tot 12.30 uur. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en ouders kunnen het GGD-rapport bekijken om meer informatie te krijgen over de beoordeling van het kinderdagverblijf. Daarnaast kunnen ouders het pedagogisch beleid lezen om meer te weten te komen over de activiteiten en het ritme van hun kinderen. Ouders kunnen ook gebruik maken van de rekentool om de kosten van kinderopvang te berekenen.

Meer informatie over Partou De Nieuwe Nachtegaal in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij Partou De Nieuwe Nachtegaal kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou De Nieuwe Nachtegaal geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou De Nieuwe Nachtegaal is een Kinderopvang gelegen aan Mezenhof 28 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou De Nieuwe Nachtegaal in Rotterdam

Wil je weten wat Partou De Nieuwe Nachtegaal te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou De Nieuwe Nachtegaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou De Nieuwe Nachtegaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou De Nieuwe Nachtegaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou De Nieuwe Nachtegaal

Bezoekers bekeken ook