Kindergarden Castricum

Kindergarden Castricum is een Kinderopvang gelegen aan Kortenaerplantsoen 44 in Castricum.

Kindergarden Kortenaerplantsoen in Castricum is een kinderdagverblijf met horizontale groepen. Ze bieden diverse activiteiten aan, zoals yoga en danslessen, om de motoriek en zelfstandigheid van de kinderen te ontwikkelen. Een ouder geeft een positieve review over de groepen, activiteiten en verse lunch. De tarieven voor 2023 worden vermeld, inclusief warme lunch, luiers en flesvoeding. De openingstijden zijn van 7:30 tot 18:30 uur. Er wordt ook informatie gegeven over het team en de unieke kenmerken van Kindergarden, zoals het personeel dat zich volledig kan richten op de kinderen en het pedagogisch programma "Wereldwijs". De inrichting en het spelmateriaal zijn aangepast aan de ontwikkelingsfasen van de kinderen.

Meer informatie over Kindergarden Castricum in Castricum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Castricum? Bij Kindergarden Castricum kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindergarden Castricum geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindergarden Castricum is een Kinderopvang gelegen aan Kortenaerplantsoen 44 in Castricum. Ideaal dus als je in de omgeving van Castricum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindergarden Castricum in Castricum

Wil je weten wat Kindergarden Castricum te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindergarden Castricum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindergarden Castricum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindergarden Castricum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindergarden Castricum

Bezoekers bekeken ook