Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Ooievaar

Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Ooievaar is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester de Boerstraat 17 in Assendelft.

De tekst beschrijft de kinderopvanglocatie De Ooievaar in Assendelft. De locatie heeft een eigen pand waar peuters, kinderen van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang samen kunnen spelen. Ze organiseren jaarlijks een zomerfeest voor alle groepen en ouders. De locatiemanager, Ellen, werkt al 21 jaar bij TintelTuin en geniet elke dag van haar werk. De tekst beschrijft ook de activiteiten en pedagogische werkwijze van de kinderopvang. Ouders geven positieve feedback over de liefdevolle benadering van de medewerkers en de kwaliteit van de opvang. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 07:15 tot 18:15 uur. Er is ook informatie beschikbaar over werken bij TintelTuin en veelgestelde vragen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Ooievaar in Assendelft

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Assendelft? Bij Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Ooievaar kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Ooievaar geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Ooievaar is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester de Boerstraat 17 in Assendelft. Ideaal dus als je in de omgeving van Assendelft je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Ooievaar in Assendelft

Wil je weten wat Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Ooievaar te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Ooievaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Ooievaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Ooievaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf / Peuterspelen / BSO De Ooievaar

Bezoekers bekeken ook